EXPERIENTA DE PESTE DOUA DECENII

Unul dintre primii producatori din judetul Alba si chair Transilvania, am investit mereu in tehnologie si capital uman pentru a ne perfectiona produsele si serviciile oferite clientilor nostrii. Au trecut peste 20 de ani in care am castigat increderea a mii de clienti.

ORIENTATI SPRE CALITATE

Intotdeauna am dorit sa oferim clientilor nostrii produse cat mai competitive, astfel in trecut am fost printre primii care au echipat in mod standard ferestrele cu sticla low-e, profile cu 5 camere, si mai recent sticla tripla cu cotrol solar si tehnologie wormEdge, profile cu 6-7 camere si 3 randuri de garnituri, peste 25 de nuante standard, montaj RAL etc.

PARTENERI DE INCREDERE

Toata materia prima este furnizata de liderii momentului in domeniu, profile PVC de la Grupul Salamander Germania, feroneria de la Roto Frank Germania, sticla de la Saint Gobain si Guardian. Parteneri recunoscuti pentru calitate si seriozitate.

GARANTIE EXTINSA

Toate produsele noastre premium beneficeiaza de garantie 10 ani. Aceasta garantie este posibila datorita materialelor de calitate folosite si a experientei dobandite. Garantia este certificata.

CONSULTANTA GRATUITA

Oricine doreste sa se informeze cu referire la tamplaria PVC poate cere sfatul specialistilor nostrii din showroom-uri, in mod gratuit, fara nici o obligatie ulterioara. Va putem ajuta sa treceti peste orice problema cu ajutorul unor solutii tehnice adecvate.

TRANSPORT SI MONTAJ

Montajul influenteaza foarte mult performanta si fiabilitatea unei ferestre, astfel noi va oferim mai multe variante de montaj profesional. Un montaj facut conform standardelor institului german RAL cresc performantele de izolare termica/fonica si reduc riscul aparitiei igrasiei.