Infoliere

Suprafata profilelor înfoliate beneficiaza de un strat inteligent format din pigmenti metalici care mentin profilul la o temperatura mai scazuta chiar si în medii climatice extreme, prelungind durata de utilizare a profilelor. Optional se poate folosi si folie Renolit sau Cova Germania.

Odata cu noua gama de folii lansata în anul 2004, nuantele au evoluat, astfel incat acum imita într-un mod perfect textura lemnului. Gama de culori este deosebit de variata, existând peste 25 de nuante în stocul nostru sau al furnizorilor din tara. Alte peste 20 de nuante se pot aduce direct din Germania în 2-3 saptamâni. Paletare culori: Skai, Renolit

Înfolierea se realizeaza cu utilaje produse de firma austriaca Fux GMBH. Metoda de înfoliere este un ecologica, laminarea realizându-se cu ajutorul adezivului de tip "PUR HOT MELT". Cu acest utilaj se pot înfolia profile din PVC, lemn sau metal cu o latime de pâna la 280mm si înaltime de 140mm. Viteza medie de operare a masinii este de 12 ml/min.

Adezivii folositi în procesul de înfoliere sunt produsi de firma KLEIBERIT Germania si sunt proiectati sa reziste la temperaturi de peste 100°C, ploaie, ninsoare, expunere agresiva la radiatii UV. Adezivii sunt proiectati sa reziste 20 de ani în conditii de utilizare normale. Adezivii sunt pe baza de poliuretan.

returi Întrucât procesul de laminare este infulentat foarte mult de reglarea utilajului pentru fiecare tip de profil în parte, pretul este corelat cu numarul de tipuri care trebuiesc laminate, astfel rezulta urmatoarea lista de preturi în functie de cantiatea de profile:

  • 10 €/mp, la cantitati de peste 60 bare/tip profil
  • 12 €/mp, la cantitati între 20 si 59 bare/tip profil
  • 15 €/mp, la cantitati sub 20 bare/tip profil + 6 € taxa configurare masina/tip profil

Preturile nu contin TVA, si sunt valabile pentru plata în avans. Pentru cantitati mai mari tarifele sunt negociabile.

Preturile sunt valabile pentru paleta de culori standard, stejar auriu, mahon, nuc, stejar închis.

Pentru a calcula mai usor, o bara de rama 64 mm are aproximativ 1 mp, laminata pe ambele fete, si 0.6mp laminata doar pe exterior.

Contact

Fix: 0258.818.953 Mobil: 0746.130.956 E-mail: atelieralba@gmail.com