Montaj | SISTEM FOLII

EXTERIOR: greenteQ folie exterior pentru etansarea rosturilor la exterior. Folia greenteQ exterior consta intr-o tesatura tip flis si membrana impermeabila la vapori apa. Foliile sunt auto-adezive cu o montare foarte simpla, instalarea complet ascunsa si pot fi tencuite si vopsite. Caracteristici produs: potrivit pentru renovare si la constructii noi, putere foarte mare de lipire si de fixare pe toate tipurile de rame ferestre, poate fi tencuit sau vopsit, extensibila.

MIJLOC: Spuma elastica greenteQ cu celule moi, este special conceputa sa poata absorbi miscarea componentelor, cum ar fi cele cauzate de schimbarile de temperatura, pe termine lung. Puterea legaturii puternice a produsului inhiba formarea fisurilor marginale in curs de dezvoltare, astfel incat pe termen lung proprietatile termice si fonice sunt garantate. Spuma intarita este foarte elastica, rezistenta la putrezire, deteriorare la umiditate si degradare, intre temperaturi de la -40 grade la +80 grade. Aceasta nu este supusa de imbatranire, dar este sensibila la radiatii UV. Proprietatile de izolatie termica si fonica sunt excelente

INTERIOR: greenteQ folie interior pentru etansarea rostului ferestrelor la interior. Folia greenteQ interior consta dintr-o tesatura tip flis si membrana impermeabila la vapori apa. Foliile sunt auto-adezive cu o montare foarte simpla, instalarea complet ascunsa si pot fi tencuite si vopsite. Caracteristici produs: potrivit pentru renovare si constructii noi, putere foarte mare de lipire si de fixare pe toate tipurile de rame de ferestre, poate fi tencuita sau vopsita.