Montaj | SISTEM MIXT

EXTERIOR: greenteQ banda precomprimata PE600 pentru etansarea. Banda adeziva de etansare greenteQ 600 este o banda izolatoare pentru fugi, umpluturi si imbinari auxiliare, fabricata din spuma poliuretanica densa, si impregnata cu emulsie acrilica. Banda de etansare greenteQ 600 este universala si poate fi folosita datorita precomprimarii in rosturile existente. Asigura impermeabilitatea la exterior datorita valorii de etanseitate.

MIJLOC: Spuma elastica greenteQ cu celule moi - este special conceputa sa poata absorbi miscarea componentelor, cum ar fi cele cauzate de schimbarile de temperatura, pe termen lung. Puterea legaturii puternice a produsului inhiba formarea fisurilor marginale in curs de dezvoltare, astfel incat pe termen lung proprietatile termince si fonice sunt garantate. Spuma intarita este foarte elastica, rezistenta la putrezire, deteriorare la umiditatea si degradare, intre temperaturi de la -40 grade la +80 grade. Aceasta nu este supusa de imbatranire, dar este sensibila la radiatii UV. Proprietatile de izolatie termica si fonica sunt excelente.

INTERIOR: greenteQ folie interior pentru etansarea rostului ferestrelor. Folia greenteQ interior consta dintr-o tesatura tip flis si membrana impermeabila la vapori apa. Foliile sunt auto-adezive cu o montare foarte simpla, instalarea complet ascunsa si pot fi tencuite si vopsite. Caracteristici produs: potrivit pentru renovare si constructii noi, putere foarte mare de lipire si de fixare pe toate tipurile de rame de ferestre, poate fi tencuita sau vopsita.