Brosura SGG PLANITHERM® 4S

SGG PLANITHERM® 4S

Cu SGG PLANITHERM® 4S te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp.Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar reflexivitatea asigura un nivel confortabil de intimitate.


PRIMAVARA

Cu SGG PLANITHERM® 4S / 4S II capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, vitrajele izolante care au SGG PLANITHERM® 4S / 4S II asigura un confort sporit – izolatia termica asigura temperatura ideala indiferent de schimbarile vremii.


VARA

Datorita functiei sale de control solar, SGG PLANITHERM® 4S / 4S II reflecta de doua ori mai multa energie solara decat un vitraj dublu obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara.

O temperatura ideala – confortul si racoarea sunt asigurate chiar si in zilele caniculare. Costuri de climatizare mai mici – limitarea cantitatii de energie solara care patrunde in casa diminueaza nevoia de utilizare a aerului conditionat.


TOAMNA

Cu SGG PLANITHERM® 4S / 4S II tranzitia catre anotimpul rece devine insesisabila.

Reducerea costurilor – sunt suprimate costurile premature pentru incalzire.


IARNA

Vitrajul cu SGG PLANITHERM® 4S / 4S II ofera o izolatie de 3 ori mai mare decat cea a unui vitraj dublu obisnuit, avantajele fiind evidente:

Caldura si confort – se diminueaza pierderile de caldura si se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor.

Economii semnificative – o izolare termica eficienta inseamna un consum redus de energie.