Tamplarie Aluminiu

Amploarea anveloparilor de cladiri cu pereti cortina (cu fatada din sticla), alaturi de experienta acumulate, ne permit sa va oferim toate tipurile de lucrari necesare pentru finalizarea oricarui proiect. Fatada din sticla este în prezent o solutie inovativa care îmbunatateste nu numai aspectul estetic a unei constructii, dar asigura si o protectie fonica si termica. Ofera acces îmbunatatit la lumina zilei, astfel încât interiorul are o atmosfera placuta si pastreaza o temperatura optima.

PR50 este sistemul de perete cortina oferit de Profilco pentru îmbracarea fatadelor cladirilor. Avantaje:

  • Aproape orice forma posibila: linii curbe, drepte, unghiuri variate.
  • Poate fi montat atât în partea de interior cât si în exteriorul cladirii.
  • Cupole, piramide, cilindrii sau structuri mai complexe, pot fi realizate usor.
  • Sistemul este prevazut cu garnituri EPDM si sistem de scurgere.
  • Se pot integra sisteme de placare cu aluminiu compozit.
  • Bariere termice din poliamida cu fibra de sticla pentru o izolatie termica superioara.

Disponibil pe 3 sisteme

Sistemul Standard: Este un sistem complet utilizabil pentru acoperirea externa a centrelor comerciale, pentru vitrinele marilor magazine, pentru fatetarea zgârie-norilor, a piramidelor, etc. Sistemul a fost certificat de catre Institutul German ROSENHEIM cu rezultate excelente în ceea ce priveste durabilitatea, impermeabilitatea si rezistenta la vânt.

Sistemul Structural: E un Sistem complet pentru acoperirea exterioara a cladirilor comerciale, vitrinelor, luminatoarelor, piramidelor. Exteriorul cladirii este acoperit cu sticla, în timp ce pentru interior sistemul este la fel ca si PR50 Standard.

Sistemul Semi-structural: Utilizeaza unitati de rame prefabricate pentru acoperirea exterioara a cladirilor si vitrinelor marilor magazine.